kav12 2010.09.05. 15:25

Gólyatábor - 2. nap

A reggeli előtt volt a reggeli torna... nagyon fárasztó volt :/ :( :S Viszont jól esett :Đ Ezek után mentünk reggelizni, majd a napi/tegnapi parancsot végrehajtani. Ma ugyebár a csoport indulóját kellett megírni, és a zászlót elkészíteni... a zászló, Grefinek (igazából én neveztem el, mivel graffitizik :Đ) köszönhetően nagyon szép lett... volt rajta egy Rambóják felirat, természetesen graffiti-módban, két pisztoly, nyolc Jokeres pókerlap, és még vércseppek is... ja, és egy éppen ütő-ököl, ami egy csillagból jön elő. Nagyon szép lett :) A dal:

 

Rambóják vagyunk, és győzni akarunk!

Fegyver, tűz, és véres harc, hé, Cecil, te mit akarsz?

Kell a düh, az akarat, ahhoz, hogy öld a vadat!

Akcióba lép a csapat, hogy legyőzd a harcosokat.

 

Erdőben, bokrok között a fegyvercső mindig pörög.

Fegyver a kézbe, páncél a testre! A golyóállómellényt ne hagyd otthon este!

 

Amúgy semmi extra nem történt ezen a napon, ha jól emlékszem :/

Este, 23:00-kor lefektettek, mondván, holnap hajnali 6-kor elmegyünk Salgótarjánba egy vonattal. Én most viszketőpor nélkül, sikeresen lehunytam a szemem kb 23:25-kor, ám a patrónusok berontottak mindenhová kb 23:45-kor, kint meg üvöltött a gólyatánc zenéje, meg minden más is... kiabáltak:

 - Hozzatok törölközőt, fogkefét, és pizsamát! Meg hosszú nadrágot! Mindenki ki a placcra!

Folyt. köv...

A bejegyzés trackback címe:

https://kav12.blog.hu/api/trackback/id/tr72273103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása