Sziasztok!

Jelentkeztem Wil írásos oldalának a képkészítő versenyére, és itt találhatjátok a remekműveket, amiket én készítettem :Đ Hát, végül mégis Painttel csináltam meg :Đ Néhány véleményt elfogadok :P

 

Hányadik kép; melyik részben van; mikor; mi látható a képen

Első kép: A halál torkában c. részben van, az epizód elején, amikor Mace Windu megpróbálja a két jedit lebeszélni a dologról.

 

 

Második kép: Az ősi fénykard hangja c. részben van, az epizód végén, amikor Obi-Wan a gondolataiba mélyed.

 

 

 

 Harmadik kép: Az eltűnt admirális c. részben van, az epizód közepe felé, amikor megjelenik Dooku, Anakin kardozik vele, míg Padme és Rex a kommandódroidokat intézik el.

 

 

 

 Negyedik kép: Az igazság nyomában c. részben van, abban a pillanatban, amikor Grievous hajóján Obi-Wan kardozik a droid tábornokkal.

 

 

 

Ötödik kép: Az utolsó harcos c. részben van, éppen akkor, amikor Grievoust megkérdezte egy droid, hogy honnan ismeri ezt a porfészket, mire a tábornok leszedte a fejét.

 

 

 

Hatodik kép: A tábornok lidérce c. részben van, akkor, amikor a klónokkal kapcsolatba lépett Anakin, és jelentenek egymásnak.

 

 

 

Hetedik kép: Ashoka álma c. részben van, a vége felé, amikor meglátják a csuklyásokat, akik valószínűleg végeztek az Ügynökkel.

 

 

 

Nyolcadik kép: Látomások c. részben van, és Anakin épp Cloewar-t látogatja meg.

 

 

 

 

Kilencedik kép: A halál fegyvere c. részben van, az epizód közepe felé, amikor Obi-Wan (és Yoda, aki nem látszik) megpróbálja rábeszélni a szenátorokat a távozásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://kav12.blog.hu/api/trackback/id/tr482173786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszchan · http://jedirend.com 2010.07.28. 11:13:41

Szia! Kaptál tőlem egy kis feladatot, nézz rá a blogomra, ott megtalálod a részleteket: rebelscum.corellian-run.hu :)
süti beállítások módosítása