kav12 2010.06.18. 13:27

2010. 06. 18.

Ma nincs sok minden. Legfeljebb az, hogy legalább 3 weblapot akartam csinálni, de mind-mind ilyen nagyon alap volt :S mlap, lapunk.hu, hupon.hu, stb... tehát én megelégszem a bloggal, mivel az előbb említettekhez nem tehetek fel egy oldalra annyi szöveget, ami a regényem eddig büszkélgethet!

További hír, hogy a starwars.hu-n ma alig van szj-zás. Meg az is, hogy az Sw könyvek topicban valaki bejelentette, hogy létrehozott egy saját honlapot, amin egy csomó jó kis könyv magyar fordítását olvashatjuk, mivel ő fordította le, és valaki megpróbálja lebeszélni, ugyanis Lucasék bármikor levetethetik, és akár pénzbírság, esetleg az iskolából eltanácsolást is vonhat maga után :S Nem is értem, hogy miért :O

Megyek még ma egy haveromhoz, és röviden ennyi lenne a mai napom...

Üdv,

kav12

A bejegyzés trackback címe:

https://kav12.blog.hu/api/trackback/id/tr872091490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása