kav12 2010.07.10. 13:30

Egy új díj...

Nos, a társoldalaknál már mindenki ismeri a Kreatív Blogger díjat, nemde? Nos, most kaptam egy új díjat Wilwarin személyes oldalától! NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKI!

(Szabályok:)

Három embernek kell továbbadni, és meg kell indokolni, hogy miért nekik.

Nos, én ennek a három személynek akarom odaadni:

SuperGalaxy (Clone Stories): azért, mert rengeteg időt töltök az oldalán, és mindig jókat olvasok nála. Nagyon jófej, és érti a dolgát. Fogadja el tőlem!

Becks Tyler (Fantasy stories): szeretném neki is ezt az Elitte Honlap! díjat adni Becks-nek, ugyanis az ő történetei nagyon érdekesek, és sokszor még humort is csempész bele, ami épp illik. Szeret írni, és tud is, és ezt abból a szemszögből mondom, hogy belőle tényleg lehet egy tehetséges író. Szóval, gratulálok neki!

Wilwarin (írásos oldala): azért adok neki IS, mert neki rengeteg oldala van. És ez az oldala tetszik nekem a legjobban, így ezért ez kapja innen a díjat.

 

 

 

 

 

Mára ennyit, ja, és még annyit, hogy kicsit jobban vagyok ;)

Üdv,

kav12

Ui.: Ma egyszer (többször is :P) tüsszentettem, és tudjátok milyen szóra hasonlított nagyon? BIKICSUNÁJ! xĐ *egészségedre*

A bejegyzés trackback címe:

https://kav12.blog.hu/api/trackback/id/tr642142783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SuperGalaxys · http://clonestories.blog.hu/ 2010.07.15. 18:17:13

@kav12: Kosz szepen, amint hazaerek kiteszem. Jelenleg egy netkavezobol irok, ahol nincs hosszu betu... :S Megegyszer koszi!
süti beállítások módosítása